• Consumenten

    Op dit moment browst u in de consumenten modus. All prijzen inclusief BTW

  • Zakelijk

    Op dit moment browst u in de zakelijke modus. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Waarom Overstappen Op LED?

Hoewel verlichting slechts een klein onderdeel  vormt van het energieverbruik, is het wel  iets waar wij meteen wat aan kunnen doen en waar wij allemaal op een simpele wijze al bij kunnen dragen aan het verminderen van ons energieverbruik.

LEDLAMPEN ZIJN EFFICIENTER EN ENERGIEZUINIGER.

Waar een spaarlamp ongeveer 30% van zijn beschikbare energie omzet in licht, wordt dat bij een LED lamp al snel een veel  gunstigere verhouding (85%/15%). Het gevolg is dat LED lampjes veel minder energie verbruiken, omdat ze deze efficiënter gebruiken voor de productie van licht. Hoe dat kan? De LED lamp is speciaal ontworpen om energie om te zetten in licht, terwijl bijvoorbeeld het licht van de gloeilampen eerder een gunstig bijproduct was  van de warmteontwikkeling. Daarbij hebben LED lampen ook een langere levensduur dan andere lichtbronnen. Waar een gemiddelde LED lamp zo’n 50.000 lichturen geven is dat voor een TL lamp 20.000 lichturen en voor een halogeenlamp slechts 2.000 lichturen.

Gebruik je nog gloei- of spaarlampen, maar wil je graag overstappen naar LED-verlichting dan is dit niet zo moeilijk. Kies dan voor een LED lamp E27. Deze heeft een dikke fitting en past daardoor in de bestaande fitting. Hoewel  LED lampen in de aanschaf duurder zijn, verdien je dit weer terug door de besparing op de energienota. Je kunt ook kiezen voor dimbare LED lampen, sfeerverhogend en energiebesparend.

Bij vragen hieromtrent geven wij u graag antwoord.

Waarom LED Lampen

  • Energie- kostenbesparing 85%
  • Gemakkelijk en duurzaam
  • Hoge efficiëntie
Lees meer

Over N Light Direct

N Light Direct levert de merken ARKOSlight, Elecman, Laes, Philips en Osram.

Lees meer

Direct advies nodig?

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma. - vr. 08:30 tot 17:00 uur:

0492 - 54 80 00

Of stuur ons een email.