• Consumenten

    Op dit moment browst u in de consumenten modus. All prijzen inclusief BTW

  • Zakelijk

    Op dit moment browst u in de zakelijke modus. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

LED verlichting

Overstappen op LED verlichting

Slechte kleurweergave

Led verlichting stond vroeger vaak niet goed bekend om zijn kleurweergave, maar ondertussen is het juist helemaal niet zo. LED kan goed concurreren met een halogeenlamp als het een CRI groter is dan >80. Dus hoe hoger de CRI hoe helderder de kleuren.

 

Koele keuren

Led licht heb je in allerlei lichtkleuren. Daglicht staat gelijk aan 6500K en voor neutraal licht wordt vaak 4000K gekozen. Bij neutraal licht kun je bijvoorbeeld denken aan kantoren en magazijnen. Heel warm wit is 1700K, maar meestal wordt er wel een iets hoge Kelvin gebruikt. Dus hoe lager de Kelvin hoe warmer het licht.

 

Armaturen aanpassen

N Light bied voor u passende vervangers voor uw armaturen. De LED armaturen zijn volgens het nieuwste design en er zal altijd wel de perfect voor u tussen zitten.

 

Kosten

Velen denken dat LED lampen heel duur zijn. Maar door de langere levensduur en energie die u bespaard verdient u het heel snel terug. In vergelijken met alle andere lampen bent u veel goedkoper uit aan het einde van het jaar.

 


LED

Het staat voor licht-emitterende diode. De branduren van LED verlichting zijn veel hoger dan welke andere lamp maar ook, wel zeker 30.000 – 50.000 uur. Het belangrijkste bij een LED lamp is dat de warmte goed afgevoerd moet worden, anders gaat de levensduur flink achteruit. LED is er in allerlei kleuren en vormen en kan zelfs gebruikt worden voor infrarood licht, bijvoorbeeld in afstandsbedieningen.

Veel fabrieken maken alleen nog maar LED lampen. De andere lampen zijn nog wel verkrijgbaar, net zoals dat bij ons ook zo is. LED is de toekomst van het licht en daarom neemt het ook langzaam alles over. Misschien heeft u nog spaarlampen en gloeilampen in huis, maar al het andere is LED verlichting, van je zaklamp tot je tv.

Waarom LED Lampen

  • Energie- kostenbesparing 85%
  • Gemakkelijk en duurzaam
  • Hoge efficiëntie
Lees meer

Over N Light Direct

N Light Direct levert de merken ARKOSlight, Elecman, Laes, Philips en Osram.

Lees meer

Direct advies nodig?

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma. - vr. 08:30 tot 17:00 uur:

0492 - 54 80 00

Of stuur ons een email.