• Consumenten

    Op dit moment browst u in de consumenten modus. All prijzen inclusief BTW

  • Zakelijk

    Op dit moment browst u in de zakelijke modus. Alle prijzen zijn exclusief BTW.

Betalingsmogelijkheden

We hebben de volgende betalingsmogelijkheden voor u.

VIA IDEAL

IDEAL is een van de betalingsmogelijkheden die we aan onze klanten aanbieden. Met IDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als gebruiker van internet bankieren kunt u direct gebruik maken van IDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met IDEAL wilt betalen. Klik dan op de IDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door uw bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden vervolgens geïnformeerd dat de bestelling is betaald. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen, wordt uw bestelling aan u verzonden.

VIA BANKOVERSCHRIJVING

En nog een van de Betalingsmogelijkheden is via Bankoverschrijving. Bij het afrekenen kunt u kiezen voor de betaaloptie Bankoverschrijving. U krijgt na het kiezen van betaling per bankoverschrijving een overzicht van het te betalen bedrag en een email met de bestelgegevens en onze bankgegevens. U kunt dan zelf een bankoverschrijving doen op een voor u geschikt moment. Een bankoverschrijving kan echter wel 2 werkdagen duren. De verzending vindt eerst plaats na ontvangst van de betaling. Ook kan het per bank verschillend zijn, dus ga even naar de site van jouw bank. Internetbankieren wordt wel aangeraden voor de veiligheid, dit kan via een app van uw eigen bank.

 

We willen graag dat onze klanten met een fijn en goed gevoel kunnen betalen. Via de links hieronder kunt u meer informatie vinden over deze 2 manieren van betalen.

IDEAL

Bankoverschrijvingen

 

Mochten er toch nog problemen zijn, neem dan contact met ons op.

Waarom LED Lampen

  • Energie- kostenbesparing 85%
  • Gemakkelijk en duurzaam
  • Hoge efficiëntie
Lees meer

Over N Light Direct

N Light Direct levert de merken ARKOSlight, Elecman, Laes, Philips en Osram.

Lees meer

Direct advies nodig?

Bel (gratis) voor vrijblijvend advies.

Wij zijn bereikbaar ma. - vr. 08:30 tot 17:00 uur:

0492 - 54 80 00

Of stuur ons een email.